blok_thomas_551.jpg

VOKO Beach op sportpark de Contreie

VOKO Beach op sportpark de Contreie

Ook deze zomer zijn er diverse mogelijkheden om te beachvolleyballen in Oosterhout. Zowel kennismaken met de sport, vrij spelen, trainen of meedoen met een toernooitje kan weer dit seizoen. Er staat de hele zomer een permanent beachvolleybalveld (op 2 weken na ivm een evenement). De andere twee beachvelden zijn voor de beachhandbal en beachsoccer door OHC en VV Oosterhout. Incidenteel (bij toernooien bijvoorbeeld) zal er ook op het middelste veld een beachvolleybalveld worden opgebouwd.

Behalve het permanente veld, heeft VOKO ook 7 beachvolleyballen liggen in een locker in het paviljoen. Deze locker is (rechts onderaan in de gang) is herkenbaar als VOKO-locker en afgesloten met een hangslot. Met de code: 2011 is deze te openen en zijn de ballen beschikbaar voor gebruik. Graag na het spelen weer opruimen en afsluiten.

Vrij spelen

In principe staat het beachvolleyveld ter beschikking voor VOKO. Bij interesse buiten VOKO kan VV Oosterhout als beheerder afspraken maken met andere geintereseerden. Deze afspraken zijn te zien op de website www.vvoosterhout.nl onder tab "medegebruik". Ook kun je daar zelf als lid een reservering maken door VOKO aan te vinken en datum en tijd invullen. Zowel incidenteel als structueel is deze afspraak te maken. Bij overdadige belangstelling zal overleg noodzakelijk zijn. Voor vrij spelen worden geen extra kosten gerekend. In principe is het sportpark op doordeweekse dagen altijd open. Voor weekenden is het raadzaam vooraf te informeren of de sleutel op te halen bij ondergetekende (ook een tweede sleutel komt binnenkort in omloop).

Vragen?

sportpark contreie

Voor vragen omtrent beachvolleybal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12828833
C you soon on the beach!
JP vd Horst