blok_thomas_551.jpg

VOKO-Kamp!

Hallo allemaal!

Het is weer zover. Tijd om je in te schrijven voor het VOKO-Kamp! De voorbereidingen voor het jeugdkamp op 28, 29 en 30 juni 2019 zijn alweer in volle gang. De kamplocatie zal dit jaar in Kaatsheuvel zijn en is super tof, namelijk "Recreatiepark Het Genieten". Kijk maar eens op https://www.hetgenieten.nl/.

Over hoe laat je er moet zijn en wat je allemaal mee moet nemen krijgen jullie later meer informatie, maar voor nu willen we graag weten wie er allemaal mee gaan én of jij er ook bij ben. Je mag natuurlijk zelf kiezen hoe lang je met ons mee wilt. Je kunt kiezen uit 3 mogelijkheden:

  • 1. Je kiest er voor om het hele weekend met ons mee te gaan: € 45,-
  • 2. Je kiest er voor om alleen op zaterdag 29 juni 2019 te komen: € 15,- Dit is bijvoorbeeld voor de mini's een leuke mogelijkheid om in 1 dag op een leuke manier kennis te maken met het VOKO Jeugdkamp.
  • 3.Je kiest er voor om 1 nachtje te blijven slapen (29 en 30 juni): € 25,-

Vul snel dit inschrijfformulier in zodat je zeker weet dat je mee kan.

Zorg ervoor dat je dit wel uiterlijk 14 juni hebt gedaan, want dan sluit de inschrijving. Ook de betaling dient voor 14 juni te gebeuren. Het bedrag kan overgemaakt worden op rekening NL15RABO0112282814 t.n.v. VOKO Oosterhout o.v.v. Kamp 2019 en je naam. Je bent pas officieel ingeschreven als we zowel de betaling als de inschrijving van je hebben ontvangen.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en jij hopelijk ook! Houd ook onze Facebook-pagina (https://www.facebook.com/voko.oosterhout/) en de pagina 'Evenementen > VOKO Kamp' op onze website goed in de gaten voor het thema van dit jaar...

Vriendelijke groeten,
De Kampcommisie

ps. Heb je nu al een heel dringende vraag? Je kunt deze stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.