De Grote Clubactie 2021 is gestart! VOKO doet ook dit jaar natuurlijk weer mee en natuurlijk willen we ook dit jaar weer zoveel mogelijk loten verkopen. Omdat we in het afgelopen seizoen niets leuks hebben kunnen (en niet hebben mogen) organiseren, willen we met de opbrengst van de Grote Clubactie van dit jaar zoveel mogelijke leuke activiteiten organiseren om iedereen ook naast het volleyballen, veel plezier te kunnen laten beleven bij VOKO!

Hoe werkt het?
Een lot kost € 3,- en van ieder verkocht lot gaat 80% (= € 2,40) naar VOKO! Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen door met hun telefoon jouw persoonlijke QR-code te scannen die op de voorkant van je boekje staat. Ze komen dan direct op jouw online verkooppagina. Ook kan gewoon met pen nog een lot worden gekocht in je boekje. Bekijk de verdere verkoopinstructies in de afbeelding in de bijlage van deze mail.

Nieuw: Gamification!
Check online jouw lotenstand en verdien badges en veel mooie prijzen

Op je eigen verkooppagina bekijk je ook jouw eigen lotenmeter, de stand binnen je eigen team, jouw gewonnen badges en je ontvangt steeds een melding als je een nieuw lot hebt verkocht.

Zo log je in op je eigen online verkooppagina:
1. Scan je persoonlijke QR-code op de voorkant van je boekje
2. Klik op ‘Mijn stand’ (rechtsboven op je online verkooppagina)
3. Vul je inlogcode in (deze staat op de QR-code sticker op je boekje)

Verkoopboekje inleveren?
Ben je klaar met verkopen? Lever je boekje dan in bij je trainer. Hij of zij mag jouw boekje dan in de bestuurskamer op tafel achterlaten.

Win gave prijzen
Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak zelf ook kans op te gekke prijzen. Bekijk via jouw persoonlijke verkooppagina alle winacties van de Grote Clubactie!

Maar ook VOKO geeft zelf mooie prijzen weg aan:
– de jongen die het meest aantal loten verkoopt
– het meisje dat het meest aantal loten verkoopt
– het team dat het meest aantal loten verkoopt

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van zoveel mogelijk loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat, om weer zoveel mogelijk leuke dingen te kunnen organiseren naast het volleyballen. Jouw inzet is hoe dan ook goud waard!