Lid worden?

Heb je interesse om eens nader kennis te maken met Volleybalvereniging VOKO?

Iedere geïnteresseerde kan, zonder enige verplichting , gratis drie weken meetrainen. Tijdens de training ontvang je dan uitgebreidere informatie over de vereniging en een inschrijfformulier. Wil je meer informatie (bijvoorbeeld op welke dagen er getraind wordt en bij welk team je kunt beginnen) neem dan contact op met:

Wat ons betreft, graag tot ziens, namens het bestuur van VOKO.

 

Mini’s (leeftijd 6 tot 12 jaar)

De mini-afdeling van VOKO is een bloeiende afdeling. Dit seizoen 2020-2021 liep het aantal aanmeldingen op tot 20 jongens en meisjes tussen 6 en 12 jaar. Onze mini’s spelen ook competitie. Acht zondagen per jaar, verdeeld over vier rondes spelen ze in een sporthal in West-Brabant tegen mini-teams van andere West-Brabantse verenigingen. De sporthal gonst dan van volleybalactiviteit en spelplezier van al die minispelers en de Oosterhoutse mini-teams hebben al menig kampioenscertificaat in de wacht gesleept.

Naast volleyballen worden er voor de mini’s bij VOKO ook andere activiteiten georganiseerd waar ze aan deel kunnen nemen zoals ouder-kindtoernooi, jeugdkamp, mini van de week bij VOKO dames 1 & heren 1 en onderlinge vakantietoernooien. In de voorjaar worden sommige trainingen op het zand gegeven bij Sportpark de Contreie.
De training van de mini’s is iedere vrijdag van 17.30 uur tot 19.00 uur in VOKO-Home. VOKO-Home is de sporthal tegenover het Oelbert Gymnasium en te bereiken via de inrit naar zwembad De Blikken aan het Paterserf.

U kunt zich daar als ouder met uw kind rechtstreeks melden bij de trainer. De eerste drie trainingen op proef zijn gratis. Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met:

Jeugd ( leeftijd 12 tot 18 jaar)

Gezien het sterk verschillende niveau per speler/speelster, komt het nogal eens voor dat men bij een andere leeftijdsgroep wordt ingedeeld. In principe spelen alle jeugdleden competitie met uitzondering van de nieuwe leden die zich in de loop van het seizoen aanmelden. De competitie wordt gespeeld op zaterdag.Voor uitwedstrijden doet de jeugdcommissie een beroep op de ouders om, per toerbeurt voor vervoer te zorgen.

Talentontwikkeling bestaat via regio- en via rayonteams. Daarnaast bestaat bij VOKO de mogelijkheid om tegen een gering bedrag van 45 Euro op jaarbasis een 2e training te volgen die meer technisch is gericht buiten teamverband.

Senioren ( leeftijd vanaf 18 jaar)

Dames en heren die aan de officiële NeVoBo-competitie meedoen worden door de Technische Commissie zoveel mogelijk volgens sterkte ingedeeld. De competitie vindt voornamelijk plaats op zaterdag, maar enkele teams spelen ook op maandag en vrijdag.

ORV competitie

Diverse VOKO-teams nemen deel aan de ORV competitie in de regio. Het is natuurlijk ook zeer goed mogelijk om alleen een avond in de week recreatief te volleyballen zonder competitie.

© Copyright - VOKO - Oosterhout | desiged by SmartSV