blok_thomas_551.jpg

concept Teamindeling 2020 - 2021

Op basis van de huidige leden hebben we een eerste concept teamindeling gemaakt voor komend seizoen waarbij de huidige teams zo veel mogelijk in stand zijn gebleven. Dit was een duidelijke wens die uit de enquêtes naar voren is gekomen. Eind juni zal de definitieve teamindeling gepubliceerd worden. In dit overzicht zijn nog geen trainers opgenomen voor komend jaar, hierop komen we in een later stadium terug. Zodra het weer kan, zullen we in de nieuwe samenstellingen gaan trainen. Hierover volgt binnenkort bericht. We houden hiervoor vooral de berichtgeving van de betrokken partijen in de gaten.

Ten aanzien van de concept indeling maken we nog de volgende opmerkingen: 

We zijn met enkele speelsters/spelers in gesprek die mogelijk komend seizoen bij ons willen komen spelen. Deze staan als geïnteresseerd in de teamindeling opgenomen. We vinden het op dit moment nog niet passend om namen te publiceren omdat er nog geen definitieve keuze gemaakt is.
De verdeling van speelsters bij ieder jeugdteam is niet gelijk. Dat is op dit moment vooral ingegeven door leeftijd en kan dus nog wijzigen. Daarbij zal dat in overleg gaan met betreffende leden en ouders.

We merken dat op dit moment bij iedere vereniging veel onduidelijkheid is over het nieuwe seizoen. Mocht je daarom vrienden en kennissen hebben die volleyballen, probeer ze enthousiast te krijgen voor Voko! Het is natuurlijk veel gezelliger om nog meer vrienden en bekenden in de vereniging te hebben.

Net als ieder jaar wordt het invullen van alle trainers en begeleiders een hele uitdaging. We doen ons best om voor ieder team een trainer te vinden. Als je interesse hebt om een (specifiek) team te gaan trainen of te begeleiden, neem dan contact op met een van de leden van de TC of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mocht je vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van deze concept-indeling, stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kunnen dan een skype afspraak inplannen om dit te bespreken.

TC Voko Oosterhout
Maartje Spoelstra
Sebastiaan Koning
Jeroen van Beek
Joop de Haan

Concept team indeling 2020 2021