blok_thomas_551.jpg

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Om het nieuwe volleybalseizoen vol uitdagingen (Covid-19 en wisselingen in het Algemeen Bestuur) samen te openen, terug te blikken op het afgelopen seizoen en vooruit te kijken naar de toekomst, nodig ik jullie allen uit, voor het bijwonen van een nieuwe Algemene Ledenvergadering.

Heb je vragen over het gevoerde (financiële) beleid, wil je meedenken en meepraten over de toekomst van VOKO of heb je gewoon een uitgesproken mening die je nog niet eerder hebt kunnen delen, dan nodigen wij jou graag uit op:

Vrijdag 25 september 2020, 19.00 uur

Ook willen wij deze avond de huidige situatie binnen het Algemeen Bestuur voorleggen aan onze leden. Naast het aftreden van onze secretaris, Hettie Mosselveld, zal ook ik moeten aftreden als voorzitter van het Algemeen Bestuur VOKO.

Wanneer het jou aanspreekt om samen met het bestuur verder te werken aan de toekomst van onze mooie vereniging, in welke functie dan ook, willen wij je vragen dit uiterlijk 23 september kenbaar te maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de ALV kunnen de financiële stukken per e-mail worden opgevraagd bij de penningmeesters. Daniëlle van Haelst&Lisette Aarts: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer je aanwezig wilt zijn bij de ALV vragen wij je uiterlijk woensdag 23 september aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De ALV willen wij graag organiseren in onze eigen VOKO-Home. Wanneer wij het aantal aanmeldingen overschrijden dat fysiek in de VOKO-Home samen aanwezig mag zijn, dan zal de ALV worden verplaatst naar de zaal, waar wij dan wel 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen garanderen.

Graag tot vrijdag 25 september, 19.00 uur.

Zorg je wel dat er altijd minstens 1 persoon namens jouw team aanwezig kan zijn om het team te vertegenwoordigen in een eventuele stemming?

Piet Ackermans
(uittredend) Voorzitter VOKO-Oosterhout