VOKO MC1 begint sterk tegen Minerva MC2

Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd van het seizoen gepland tegen Minerva MC2. VOKO mocht Minerva ontvangen in het VOKO-home.

Na een goede warming-up begonnen de meiden vol goede moed aan de wedstrijd. Een aantal van de meiden waren de avond voor deze wedstrijd de Oranje leeuwinnen nog aan het aanmoedigen. Toch waren ze wakker en speelde een goede eerste set. De set ging erg gelijk op. Ook Minerva was goed wakker en speelde erg goed. VOKO maakte af en toe nog wel wat foutjes maar wist de set wel te winnen met 28-26.

Waar de 2de set eigenlijk iets te gemakkelijk werd gewonnen door VOKO, hadden ze er in de derde set wat meer moeite mee. VOKO Kwam wat weinig tot het opzetten van een aantal dus de bal ging telkens in één keer over het net. Wel wist VOKO ook de derde set binnen te slepen.

In de 4de set kwam Minerva weer goed terug. De communicatie van VOKO ging steeds beter, maar er werden ook wel een aantal slordigheidsfoutjes gemaakt. Minerva wist deze set van ook te winnen.

De meiden van VOKO zijn het afgelopen jaar gegroeid tot een hecht team. Dat was ook goed te zien tijdens de wedstrijd. Er is ook nog genoeg ruimte voor verbetering maar dit is in ieder geval een goed begin van het seizoen. En een gewonnen wedstrijd betekend….TAART!