VOKO Oliebollen Pubquiz @ Home

Op 30 december vindt jaarlijks het, inmiddels traditionele, VOKO Oliebollentoernooi plaats, een leuk mix-volleybaltoernooi voor de hele vereniging. Helaas is 2020 geen normaal jaar gebleken en moet er ook van bepaalde tradities worden afgeweken, waardoor het VOKO Oliebollentoernooi editie 2020 niet kan doorgaan. Maar nu er in deze tijd helaas al zoveel leuke dingen niet kunnen doorgaan, willen wij het jaar 2020 tóch feestelijk en gezellig samen met jou afsluiten, zoals we dat immers elk jaar doen op 30 december!

Dit jaar alleen dus niet tijdens een volleybaltoernooi in de zaal, maar met de eerste editie van de VOKO Oliebollen Pubquiz @ Home. Het zou erg leuk zijn als ook jij meedoet. Het mooie is namelijk dat de quiz voor jong en oud is (en dus door elk lid van VOKO te spelen is) én dat je overal kunt meedoen, omdat de gehele quiz live te volgen is via YouTube! Of je nu dus op vakantie bent in een veilig land, ondergedoken zit bij de buren of thuis in quarantaine zit, je kunt er met het hele gezin een gezellige avond van maken. Alles wat je namelijk nodig hebt om te kunnen deelnemen is:

– een scherm om de livestream op YouTube te kunnen volgen (de link hiervan volgt later);
– een tweede scherm met internet (telefoon / tablet / laptop) om de antwoorden te kunnen invullen.

De pubquiz heeft 10 rondes en start op 30 december om 20.00 uur, waarna niet alleen je kennis- en puzzeltalenten, maar ook je verstand van muziek op de proef wordt gesteld. De avond zal ± 23.00 uur worden afgesloten.

Deelname aan de quiz is gratis, maar om de avond helemaal compleet te maken, kun je voor € 10,- een bijpassend borrelpakket bestellen. De opbrengsten zullen voor een groot deel ten goede komen aan de lokale ondernemers in Oosterhout, wie ons helpen met het samenstellen van de pakketten en voor een deel aan de clubkas van VOKO.

Er zijn drie verschillende borrelpakketten te bestellen:
1. Bierpakket voor de bierliefhebber;
2. Prosecco-pakket voor het echte Oud&Nieuw gevoel;
3. Non-alcoholisch pakket (voor kinderen of voor de verantwoorde ouder ?).

In elk pakket zit ook wat lekkers én een kleine verrassing. De pakketten zijn voor één persoon samengesteld, maar je kunt natuurlijk altijd samen delen.

Pakketten zijn in verband met de inkoop te bestellen tot en met zaterdag 26 december. Wacht dus niet te lang met bestellen!
De bestelde pakketten zijn op 30 december af te halen bij de VOKO-Home (exacte tijd volgt later).

Inschrijven voor de VOKO Oliebollen Pubquiz @ Home of een pakket bestellen?
Dat kan uiterlijk zaterdag 26 december

Nodig je ook je vrienden, familie en voormalig teamgenoten van VOKO uit om digitaal deel te nemen aan de VOKO Oliebollen Pubquiz @ Home?
Zo kunnen we hopelijk alsnog samen het jaar afsluiten, traditiegetrouw, op 30 december!

Met sportieve groet,

Bestuur VOKO-Oosterhout